Logistiikka.fi OSK (Demo profiili)

Maailman parhaat logistiikkapalvelut!

Esimerkkikuvaus: "Logistiikka.fi tarjoaa kattavimman tavarankuljetusverkoston. Osuuskunnan omistavat sille työtä tekevät autonkuljettajat. Vapaa jäsenyys ja kuljettaja-omistajien moninaisuus takaavat palvelun saatavuuden Hangosta Utsjoelle."

Tässä voitte kertoa työosuuskunnastanne laajemmin. Miettikää, mitkä asiat kiinnostavat mahdollisia asiakkaita? Miksi he valitsisivat juuri teidät?

Kertokaa, miksi työosuuskunta on perustettu ja mitä tarkoitusta varten. Millaisia palveluita ja/tai tuotteita tarjoatte? Kuinka laajaa toimintanne on? Keitä työosuuskunnassa on töissä ja mitkä ovat heidän osaamisalueensa? Millainen on toimintatapanne ja osuuskuntafilosofianne? Miksi olette perustaneet juuri osuuskunnan? Kertokaa myös tärkeimmistä asiakaskumppaneistanne ja ilmoittakaa mahdollisista referensseistä. Lisäksi työosuuskunnan historia on aina mielenkiintoista luettavaa mahdollisille asiakkaille.

Ladatkaa sivulle tärkeimpien avainhenkilöiden profiilikuvat. Tämä antaa työosuuskunnallenne kasvot ja lisää uskottavuutta. Antakaa myös yhteystiedot, josta teidät varmasti tavoittaa. Hyvä yrityskuvaus lisää asiakkaiden tietoa toiminnastanne ja kohottaa kiinnostusta tulla asiakkaaksenne.

Tähän sivuun kannattaa panostaa!

Alueet, joille olemme erikoistuneet:

Kuljetus

Tuotteet ja palvelut

Logistiikka.fi:n tuote 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque a venenatis libero, sit amet eleifend sapien. Sed sodales ullamcorper rhoncus. Duis nibh purus, congue cursus egestas vel, facilisis id eros

Joukkorahoituskampanjat

Ei aktiivisia joukkorahoituskampanjoita

Treffi- ja rekryareenan ilmoitukset

Ei aktiivisia treffi- ja rekryareenan ilmoituksia

Kaisa Kuljettaja

Kaisa Kuljettaja
Logistiikkavastaava

Kimmo Kuljettaja

Kimmo Kuljettaja
Logistiikkavastaava

Virallinen nimi:

Logistiikka.fi OSK (Demo profiili)

Y-tunnus:

2345689-0

Perustettu:

Toimipaikka:

Tampere

Toimialue:

Pirkanmaa

Yhteystiedot

050-1234567

test..osk..logistiikka@@vizucom..com

http://www.example.com

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Twitter